Kisah Adik Angkat Dan Cemburu Buta.

Perkongsian ini telah dibaca: 945 kali
20

Nama: Sweet

Jantina: Perempuan

Emm saya ada seorang adik angkat lelaki. Dulu dia layan saya baik je jaga hati saya tak pernah bagi saya terluka. Tapi semenjak dia ada adik angkat knape dia layan adik angkat lebih dari saya? Setiap hari saya tunggu dia chat saya tpi saya slalu dgar adik angkat dia cerita kat saya yang mereka selalu chat. Kenape dia buat camtu kat saya, saya tak pahamlah.

Adik angkat kakak angkat abang angkat semua nak angkat, apa yang bestnya?

Kalau nak dikira hubungan adik angkat kakak angkat ni sebenarnya kawan je. Tak lebih, tak kurang. Takde istilah cinta takde istilah sayang. Jadi kenapa perlu ada cemburu? Kalau betul dah jatuh hati kenapa still pakai istilah angkat ni semua?

Ni semua kes cemburu la ni. Kalau dia tu just adik angkat semata-mata kenapa perlu cemburu kalau dia ada hubungan lain. Sedangkan korang pun tak ada hubungan istimewa, kenapa nak berlagak macam pasangan suami isteri pulak?

Grow up and please be matang. Kalau diri sendiri tak boleh jadi matang jangan berangan nak ada hubungan yang serius.

Peace.

Berapa bintang?
Kongsikan!
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Jun 23, 2015 | Posted by in Jiwa Kacau | 2 comments

Comments (2 Responses)

  1. Ayujohormari says:

    Daebak doc…
    Straightforward punye nasihat
    BGos bagos….

     
    • http://www./ says:

      dunia smua ni dunia ja,,pastu duk kutuk org2 pas mmg cm ni la apa la..anda cakap mcm anda hebat sgt,.hebatkah anda???,,dan ramai ja kt cni dpt dosa free…ada sapa2 kt cni nk pertikai aku?huhuuuu

       

Add Your Comment

Your email address will not be published.