Aku Nak Boyfriend Orang Jugak! Nak Jugak!

Perkongsian ini telah dibaca: 287 kali
53

Nama: Amirah

Jantina: Perempuan

Lelaki yg saya suka ni, dh ada girlfriend, lama dh saya tunggu dia single. Msa saya text dia, dia tak balas pulak text saya. Msa saya text lagi skali, dia dh bergf pulak. Saya pun bgitau dia, yg saya dhh lama tunggu dia tpi dia bgi syarat pulak, mesti transfer kredit. Berapa kli dh saya cuba nak cpl sma dia, mlngnya tak ada harapan.

Tolong! Bagi saya cara nak pikat hati dia supaya cpl dengan saya dan supaya dia putus dengan girlfriend dia.

Pelik. Dunia memang pelik. Belambak lagi lelaki kat luar sana yang single yang mencari yang menunggu…tapi sedih sebab masih adanya perempuan yang mengharapkan lelaki yang dah berpunya.

Adik, lelaki yang awak nak tu terang lagi bersuluh dah berpunya. Hatinya dah ada kat orang lain dan awak pun saya rasa bukannya pilihan dia kalau awak msg pun tak berbalas. Lelaki tu mungkin sengaja amik peluang kat awak bila mintak kredit semua tu. Sama ada dia memang betul amik kesempatan ataupun dia memang anggap awak bukan sebagai orang yang dia harap untuk habiskan masa depan bersama.

Dia dah berpunya dan awak tak perlu tunggu. Tak payah fikir nak kapel dengan dia ke apa ke. Cari lelaki lain yang melambak kat luar tu pastu kawin cepat-cepat. Kapel kapel apenye bukannya dapat apa pun!

Berapa bintang?
Kongsikan!
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Feb 2, 2015 | Posted by in Percintaan | 1 comment

Comments (One Response)

  1. dello says:

    Pemikiran budak tak matang mmg mcm ni. Bnyk lg llki d luar sana. Lgpun llki tu sap mnta kredt bagai.. ketara sgt hes just using u .. mobe on la.. lg bek . Tak payah bcinta dlu.. its obvious yg adik ni mc mentah dlm menilai erti cinta . Bljr la dlu.. takkn lari gunung d kejar dik…

     

Add Your Comment

Your email address will not be published.