26 February 2024

Penafian

Luahan perasaan dan masalah yang kami terima

Segala luahan perasaan dan masalah yang kami terima melalui ruangan luahan masalah di laman ini sendiri, melalui facebook atau twitter kami mahupun melalui email merupakan hak kami di doktorcinta.com sepenuhnya dan seharusnya tidak di curi serta dipindah milik sewenang wenangnya. Namun begitu, perkongsian adalah digalakkan dimana setiap entri yang diambil dari sini untuk kegunaan anda sendiri perlulah diberi kredit yang selayaknya. Jikalau difahamkan entri ini adalah hak milik anda sendiri, hubungi kami melalui email berserta dengan bukti yang berkaitan untuk langkah seterusnya sebagai contoh; pembuangan atau pembetulan entri. Kami tidak menyokong plagiarism tetapi menyokong penuh perkongsian artikel.

Privasi

Segala maklumat peribadi seperti email, maklumat profil media sosial dan perincian lain tidak akan dikongsi dengan pihak lain ataupun digunakan untuk tujuan lain sama sekali. Privasi anda adalah keutamaan kami.

Respon Kami

Segala jawapan balas yang dikongsikan adalah pandangan peribadi semua penulis kami tanpa sebarang niat jahat atau prejudis terhadap perkongsian yang diterima. Sebarang hubung kait atau persamaan selain yang dinyatakan adalah tidak berkait langsung sama sekali.

Hak Bersuara

Setiap luahan masalah, komen dan sebarang respon dari anda adalah tanggungjawab anda sendiri dan tidak langsung terlibat dengan kami di doktorcinta.com sama ada secara langsung atau tidak langsung. Hormati luahan serta masalah orang lain kerana tidak satu pun manusia yang terlepas daripada melakukan kesilapan dan lari daripada masalah.

Kongsikan!