23 February 2020

Dapatkan Semula Si Dia Yang Tawar Hati.

Nama: Azri Anuar

Jantina: Lelaki

Hi saya ada msalah tentang percintaan. Sebenarnya saya baru lps break dgn girlfriend saya disebabkan tawar hati. Saya perlukan tips utk dapatkan girlfriend saya balik yg sudah tawar hati. Bnyk cara sdh saya lakukan utk dptkan dia kembali tpi tk berhasil. Ex-girlfriend saya ni jenis klau dia kata A tu A la tiada pilihan lain dah. Tpi saya masih sayang dkt dia saya hnya mampu berharap utk dptkan dia blik dan tidk putus asa. Saya merancang utk berkawan dgn ex-girlfriend saya kembali dan pikat hati dia kembali. Adakah doktor cinta rasa saya boleh dapatkan dia kembali? Klau boleh tolong beri tips utk saya pikat kembali bekas kekasih saya itu. Saya harap doktor cinta balas dgn cpt.

Salam. Benda tawar hati ni susah sikit. Kalau betul dah tawar hati level yang paling tawar, kadangnya buat apa sekalipun susah sangat untuk kembali terpaut. Tapi ini tak bermaksud yang kita patut give up dan tak mencuba langsung. Cinta tak boleh give up. Kena cuba habis baik.

Pertamanya, cuba ingatkan balik tentang segala kenangan diantara korang berdua. Semua kenagan manis, pahit, sedih semua tu cuba ingatkan balik. Biar memori dia yang lakukan kerja supaya dia sendiri sedar semua effort yang dia dah letak untuk hubungan tu selama ni bukanlah satu benda yang patut dipersiakan.

Kedua, cuba pikat dan flirt balik si dia seperti awal di perhubungan dulu. Kalau dulunya masa mula berkenalan bagi hadiah teddy bear, maka kali ni cubalah buat semula benda yang sama. Memori kadangnya boleh jadi faktor yang sangat kuat.

Harap cukuplah dahulu 2 tips. Moga dipermudahkan!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *