20 November 2019

Sayang Si Secret Admirer

Nama: Nor Athirah Syuhada

Jantina: Perempuan

Salam…dulu sye ad gak mnt kt ssowg ni..pd 1 ary,,dy mcg sye,,tp sye x taw pon 2 dy..dy kte la dy 2 secret admirer sye la…sye tnye dy cpe..dy x nk jwb,,then smpai sye dpt taw yg dy 2 owg yg sye mnt slme ni..paz dri kjdian 2 dy terus x mcg sye lg…x taw npe tetibe je cm 2..kite ni syg gler kt dy tp dy wt dont know j…e…ase terguris je ati ni…hmmm…spe boley bntu kt sni…plezzzzz…..adkh sye ptut mlpkn dy sdgkan sye msih syg kt dy…hmmm..what should i do now??? help me…!!!!

Solution terbaik ialah jumpa depan-depan dengan si dia. Tanya dan selesaikan masalah dan perasaan selama ni yang terbuku di hati. Pikir semula kot2 la pernah ade trsilap bahasa masa main2 msg tu ke ade tertegur kasar ke so dat boleh dieselesaikan dengan segera.

Luahkan perasaan selama ni yang terbuku di hati n ceritakan hal sebenar. Lelaki ni kadang2 pemalu n tak nak bg komitmen terlalu awal dalam hal cinta…so amikla langkah macam secret2 admirer ni. Mungkin bile Nor sndri dah dapat tahu siapa dia, mungkin dia rasa tujuan dai pada awalnya dah terbantut.

Selamat berjaya!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *